5 Ocak 2010 Salı

Demokrasiyi Kurduk Hayırlısıyla!



Müjdeler olsun memleketin en önemli sorununu bir güzel hallettik, sonunda demokratik cumhuriyeti kurduk hayırlısıyla. Artık siviller memleketi gül gibi yönetir, vatandaş bolluk bereket içinde sucuğu yumurtasına denk güle oynaya yaşarken yok öyle durduk yerde aklına estikçe darbe yapmalar. Ayrıca bu milleti büyük bir demokrasi ayıbından da en kısa zamanda kurtarıyoruz inşallah. Hani bütün araştırmalarda halkın en güvendiği kurum TSK çıkıyor, güven konusunda nal toplayanların başını da seçilmişler çekiyor ya... Bundan büyük ayıp mı olur? Nerede görülmüş demokrasilerde askere güvenildiği?

İşte bu ayıp ve yanlışı düzeltmek üzere TSK en güvenilmez kurum ilan edilip, o asker bu halkın çocuğu, o ordu bu ulusun ordusu ve onun karargâhı da bu devletin güvenliğiyle ilgili gizli bilgilerin korunduğu karargâh değil de siparişle suikastlar düzenleyen taşeron bir mafya örgütünün suç yuvasıymış gibi baskın yapılıp suç kanıtları aranmakta. Arama sonunda bir şey çıkar mı? Kimin umurunda! Kozmik odada suç unsuru ve kanıt bulunmasa bile TSK’ nın suç kanıtlarını orada saklayabilecek şüpheli bir kurum olduğu kabul edilip arama yapıldı, suç kanıtlarını gizleyen bir kurum olduğu izlenimi yaratıldı ya, daha ne olsun!

Şimdi sıra geldi Başbakanla haftalık görüşmesini yapmaya giderken Genelkurmay Başkanının makam aracını şüphe üzerine durdurup üst araması yapmaya. Cebinden çıkacak muhtıra da o daha yutamadan elinden alınıp medyada çarşaf marşaf yayınlandı mı... Ondan sonra bakalım araştırmalarda en güvenilen kurum hangisi çıkacak. Demokrasiyi kurduk hayırlısıyla, şükürler olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder