4 Ocak 2010 Pazartesi

Kediyi Öldüren Merakı İmiş!





Marangoz, aşçı, sefertası... Kozmik odayı aratan şüphe acaba makul mü yoksa paranoyak mı?


Köy ağasının sahip olduğu köyü üzerindeki köylülerle birlikte satmasıyla, gazete patronunun gazeteyi köşe yazarlarıyla birlikte satması arasındaki fark nedir?


Kozmik sırların büyüsü de bozulduğuna göre; AKP devrinde palazlanan şirketlerin kaç para vergi verdiklerini de artık öğrenebilecek miyiz?


TSK’ya karşı yürütülen kampanya Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un iddia ettiği gibi asimetrik psikolojik bir harekât mıdır, yoksa asittirik bir yıpratma harekâtı mı?


Mademki 2003’ten beri bir sürü darbe tehlikesi atlatmışız... O zamanlar “Tehlikenin Farkında mısınız!” manşetlerini küçümseyip dalga geçenler bu darbe hazırlıklarını gizlemek amacıyla uyarıları gırgıra alan postal yalayıcılar mıydı, yoksa bilgi sahibi olmadan fikir üreten ve her şeyi bilirim iddiasıyla kesin yargılara varan yorumcular mı?

2 yorum:

  1. Ben kesinlikle AKP nin politikalarını onaylamıyorum ancak türk solunun neredeyse askeri darbe yapın artık diyecek kadar orduya aeka çıkmasının gereğini anlaya mıyorum. Türk solu burada evet bir taraf olmalı ama sırf taraf olacam diyede Baykalın düştüğü yanlışa düşmemeli. Ecevit hükümeti döneminde kontrgerilla sölentilerine ecevitin nasıl şaşırdığını hala unutmadık. Bizde şaşırmıştık bu kadar alenen hemde.... Bence Kozmik odanın içindeki bilgileri türkiyede herkes merak ediyor emin olun elinizde fırsat olsa sizde bir mazeret bulup bakarsınız ama sorun akp nin bakmış olması galiba

    YanıtlaSil
  2. "Türk Solunun neredeyse askeri darbe yapın artık diyecek kadar orduya arka" çıktığı kanısında değilim ve ister Türk Solu olsun, İster Türk, İster Yunan... Hiç bir solun askerden darbe beklemesi söz konusu olamaz. Bekliyorsa Sol değildir, "Ben Sol'um, Solcu'yum" demesi onu sol yapmaz...Sol'um diyor ve askeri darbeye iteliyorsa, o sahte soldur, provokatör soldur, maşa soldur...Yorum için teşekkürler..

    YanıtlaSil